POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Products
Fierbinte produsele
SOLVER POLYIMIDE este unul dintre liderii producătorii de materiale polimidice din China și furnizori. Putem oferi clienților noștri produse de înaltă calitate din poliimidă. În prezent, produsele noastre principale: Poliimidă termoplastică; Polimidă termosetată; Monomer poliimidic; Spumă poliimidică, rășină poliimidică, acoperire poliimidică, material compozit poliimidic, agent de aliniere a polimidului lichid.
SOLVER POLYIMIDE este unul dintre cei mai importanti producatori si furnizori de polimer termosetat din China, ca o companie profesionista, avem fabrica proprie, care poate oferi clientilor nostri produse de calitate. Bine ați venit să cumpărați polimidă termosetată de la noi și face afaceri cu ridicata despre produse cu noi.
 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093