POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Produse
Fierbinte produsele

Pulbere specială de poliimidă pentru armarea PTFE

Pulbere specială de poliimidă pentru armarea PTFE

Pulbere poliimidică specială pentru reinstrucția PTFE După cum știm cu toții că pentru politetrafluoretilenă (PTFE), datorită excelentului auto-lubrifiant, rezistența la coroziune și performanțele la temperaturi înalte în domeniul materialelor de frecare și uzură ocupă o poziție foarte importantă. Dar ...

Pulbere specială de poliimidă pentru armarea PTFE

După cum știm cu toții că pentru politetrafluoretilenă (PTFE), datorită excelentului auto-lubrifiant, rezistența la coroziune și performanțele la temperaturi ridicate în domeniul materialelor de frecare și uzură ocupă o poziție foarte importantă. Dar duritatea scăzută, scurgerea ușoară, rezistența slabă la frecare, necesitatea de a adăuga umplutură pentru a îmbunătăți aceste deficiențe pentru a satisface sigiliul mecanic, frecare în domeniul cerințelor de aplicare.

 

Materialele de umplere utilizate în mod obișnuit sunt fibră de sticlă, fibră de carbon, grafit, disulfură de molibden, pulbere de bronz și materiale polimerice organice rezistente la temperaturi ridicate. Cu toate acestea, materialul de umplere anorganic și PTFE, combinate cu frecare și uzură reduse, cad ușor, ceea ce duce la o rezistență redusă la uzură și la o ușoară deteriorare a prelucrării duble, scăzute, limitând aplicarea condițiilor extrem de dure. Polimerul umplut cu PTFE trebuie să fie stabil în timpul sinterizării (380 ° C). Prin urmare, pot fi "competenți" numai câțiva polimeri cum ar fi polieter eter cetonă (PEEK), polifenilen sulfură (PPS), aramidă (AF), polifenilen oxid (POB) și poliimidă (PI).


Polimidul SOLVER a dezvoltat o poliimidă de calitate specială pentru politetrafluoretilenă (PTFE) (SolverPI-Powder 1800 și SolverPI-Powder 1822). Singura diferență dintre SolverPI-Powder 1800 și SolverPI-Powder 1822 este aspectul culorii. Alte performanțe sunt identice.

Numărul articolului

SolverPI-Pulbere 1800

Aspect

Pulbere galbenă

Fineţe

1000 de ochiuri

Densitate

1,40 ~ 1,45g / cm3

Temperatura de tranzitie a sticlei

385 ° C

Coeficientul de expansiune termică

20 ~ 25ppm / ° C

Permisiuni privind indicele de oxigen

37

Rezistența la comprimare

≧ 160MPa

Rezistența la încovoiere

≧ 180MPa

Rezistența la impact

≧ 100KJ / M²

Rezistivitatea suprafeței

≧ 10³Ω

Rezistență la volum

≧ 10³Ω.cm

Condiția dielectrică (106 Hz)

3.0 ~ 3.5

Puterea dielectrică (KV / mm)

240

SolverPI-Pulbere 1800 umplut PTFE Aspect:
SolverPI-Pulbere 1822 Umplute PTFE Aspectul este mai mult ca umplut de P84:

Dimensiunea medie a particulelor SolverPI-Powder 1800 și SolverPI-Powder 1822 este de 1000 mesh (13 pm). Este o poliimidă termosetată, nu se va topi. Temperatura de tranziție sticlă poate fi de 385 ℃. Nu există modificări fizice și chimice, dar cu rezistență la fluaj și duritate ridicată la sinterizare la temperatură 360-380 ℃, deci este foarte potrivit pentru îmbunătățirea produselor PTFE. Datorită structurii chimice speciale și microagregării polimidei (PI), în procesul de frecare și uzură, în special frecare uscată, poate crește în mod eficient filmul de transfer PTFE și rezistența dublă de lipire, iar particulele de PI dispersate uniform în PTFE matricea, joacă un rol de susținere în sarcină, îmbunătățind astfel foarte mult rezistența mecanică a materialului, proprietățile de frecare, rezistența la fluaj și temperatura de înmuiere Vicat.

 

Cercetările noastre arată că adăugarea a 15% din poliimida noastră poate îmbunătăți rezistența la uzură a PTFE de 400 de ori, comparativ cu alte polimeri (PEEK, PPS, AF, POB), cel mai bun efect de îmbunătățire este cel mai bun partener pentru PTFE. De exemplu, adăugând un conținut de 15%, adăugați acest produs pentru a îmbunătăți materialul compozit PTFE decât adăugarea rezistenței la uzură de polifenilen (POB) de 7 ori mai mare decât valoarea limită a PV mai mare de 2 ori. Prin urmare, produsul a fost utilizat pe scară largă în garnituri de etanșare compresoare, cupe, bucșe, șine, șine flexibile, strat rezistent la uzură și alte materiale compozite din PTFE.


Performanța SolverPI-Pulbere 1800 PTFE umplut

Rata de umplere PI (%)

15%

Densitate (g / cm3):

1,96

Rezistența la întindere (MPa):

18.54

Elongație (%):

311

Duritate de cotitură (țărm D):

57

Contracție (%):

3,07

Temperatura de înmuiere Vicat (℃):

202

Coeficient de frecare

0,11

Purtați (g)

0.002-0.004
Hot Tags: pulbere poliimidică specială pentru armarea PTFE, China, fabrica, firma, producatori, furnizori, en-gros, cumpara, produse
Produse conexe

O pereche de:

Următoarea: SolverPI-Monomer TPER

 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093