POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Produse
Fierbinte produsele

SolverPI-rasini 705R

SolverPI-rasini 705R

Nume produs: Poliimidă rasina Nr. articol: SolverPI-rasini 705R SolverPI-rasina 705R Poliimidă răşină este o răşină matrice compozite avansate, folosit în principal pentru pregătirea de înaltă performanţă compozit

Nume produs:Poliimidă rasina

Nr. articol:SolverPI-rasini 705R

SolverPI-rasina 705R Poliimidă răşină este o răşină matrice compozite avansate, folosit în principal pentru pregătirea de înaltă performanţă materiale compozite se topesc în temperatură înaltă materiale compozite pe bază de răşină au o gamă largă de aplicaţii.

SolverPI-rasina 705R se bazează pe sistemul de răşină pe bază de bismaleimide Poliimidă, în compoziţia sa chimică nu conţine ioana şi alte componente, în conformitate cu cerințele privind protecția mediului.

Caracteristici

lTemperatură de tranziţie sticlă înaltă şi stabilitate termică;

lExcelente proprietati mecanice si electrice şi proprietăţi mecanice;

lProprietatile de curgere bun topi;

lStabilitatea buna depozitare.

Utilizarea produsului

Sub (80-100 de incalzire) stare cu fibre de armare se topesc cufundare, şi apoi prepreg gel timp cerinţelor, în continuare polimerului la 120-150condiţie.

Atunci când este utilizat ca un modificator de rasina epoxidice rezistente la căldură, în stare topit şi răşină epoxidică amestecate în proporţii diferite, pot fi pregătite de o varietate de calitate rezistente la căldură a noului sistem de răşini epoxidice cu cerințele diferite zone epoxidice rezistente la răşină performanţa termică.

Indicele de calitate

Exterior

Gel de timp (171)

Pasta de gălbui

300-600S

Hot Tags: SolverPI-rasina 705R, rasina de Poliimidă
Produse conexe

O pereche de: SolverPI-rasina 7005

Următoarea: Rasina de SolverPI 70SY2

 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093