POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Produse
Fierbinte produsele

SolverPI-rasina 7051

SolverPI-rasina 7051

Nume produs: Poliimidă rasina Nr. articol: SolverPI-rasina 7051 SolverPI-rasina 7051 este o răşină avansate compozite matrice este utilizat pe scară largă la fabricarea de materiale compozite de înaltă performanţă

Nume produs:Poliimidă rasina

Nr. articol:SolverPI-rasina 7051

SolverPI-rasina 7051 este o răşină avansate compozite matrice este utilizat pe scară largă în fabricarea din materiale compozite de înaltă performanţă, adecvat în special pentru temperaturi înalte şi temperaturi ridicate de cupru placate laminate şi altă producţie, se poate înlocui răşină de Poliimidă Kerimid701A.

SolverPI-rasina 7051 se bazează pe sistemul de răşină pe bază de bismaleimide Poliimidă, în compoziţia sa chimică nu conţine ioana şi alte componente, în conformitate cu cerințele privind protecția mediului.

Caracteristici

lTemperatură de tranziţie sticlă înaltă şi stabilitate termică;

lExcelentă rezistenţă solvent;

lCoeficient scăzut de dilatare termică (coeficient de dilataţie termică, T-axa);

lCoaja de cupru de mare putere;

lStabilitatea buna depozitare.

Utilizarea produsului

În funcţie de diluție din cerințele de conţinut solide, acetonă şi alţi solvenţi organici pot fi utilizate. CCL când pregătit cu răşină pur la mai puţin de 80starea diluat cu un solvent pentru un conținut de solide de 40 la 65 % pentru utilizare. Atunci când răşină epoxidică bromurate pregătit CCL compatibilitate cu valoarea adăugată a epoxidice bromurate pur 20 % sau mai puţin, şi adăugarea unei cantități corespunzătoare de ignifuge anorganic Al (OH) 3, la mai puţin de 80stare cu un solvent, diluat la o solide conţinut de 40-65 % poate fi folosit, utilizarea de fibre de ranforsare (fibra de sticla, fibra de carbon, etc.) pregătit prepreg secţiunea laminat pentru utilizare.

Utimately atinge indicele de performanţă

Temperatura de tranziţie de sticlă (Tg) 250

Flacara retardancy (UL-94) HB / VI / VO

Folie peeling puterea de cupru (ibs / în)7

Proprietati mecanice, stabilitate termică şi electrică proprietăţi comparabile cu Kerimid701A.

Indicele de calitate

Exterior

Conţinutul de solide

Gel de timp (171)

Roşiatică maro lichid vâscos

40-80%

200-600s

Hot Tags: SolverPI-rasina 7051, rasina de Poliimidă
Produse conexe

O pereche de: Praf de SolverPI 2600

Următoarea: SolverPI-rasina 7005

 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093