POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Produse
Fierbinte produsele

SolverPI-rasina 7005

SolverPI-rasina 7005

Nume produs: Poliimidă rasina Nr. articol: SolverPI-rasina 7005 SolverPI-rasina 7005 Poliimidă răşină este o răşină matrice avansate compozite este folosit în principal ca temperatură înaltă fricțiune turnate

Nume produs:Poliimidă rasina

Nr. articol:SolverPI-rasina 7005

SolverPI-rasina 7005 Poliimidă răşină este o răşină matrice avansate compozite este folosit în principal ca temperatură înaltă fricțiune turnate produs şi matrice rasina are rezistenta la caldura excelent şi proprietăţi mecanice, buna compatibilitate cu o varietate de materiale de umplutură, cu o buna flexibilitate. De asemenea, adecvat pentru prepararea de rezistenta (scăzut) temperatura solide piese auto-ungere mecanice. Cu organic solvent (acetonă) este dizolvat, pentru pregătirea de fibre (fibra de sticla, fibra de carbon, etc.) cu prepreg, utilizat pe scară largă în domeniul de temperatură înaltă răşină pe bază de materiale compozite. Ca o Modificatori de rasina epoxidice rezistente la căldură, în diferite condiţii raportul se poate prepara o varietate de calitate rezistente la căldură a noului sistem de rasina epoxidica pentru a satisface diferitele zone ale epoxidice rasina căldură rezistenţă cerinţele.

SolverPI-rasina 7005 se bazează pe sistemul de răşină pe bază de bismaleimide Poliimidă, în compoziţia sa chimică nu conţine ioana şi alte componente, în conformitate cu cerințele privind protecția mediului.

Caracteristici

Temperatură de tranziţie sticlă înaltă şi stabilitate termică;

Excelente proprietati mecanice si electrice şi proprietăţi mecanice;

Termenele de păstrare a bun temperatura scazuta.

Utilizarea produsului

După uniform amestecat cu praf de diverse, în anumite condiții de turnare.

S-au dizolvat în acetonă şi alţi solvenţi organici, o soluţie de răşină de anumite substanţe solide, pentru pregătirea de fibre (fibra de sticla, fibra de carbon, etc.) cu prepregs, laminate pentru utilizare.

Rasina lichid dizolvat în solvent organic, cum ar fi acetonă, făcute anumite solide, în funcţie de nevoia de proporţii diferite de amestecuri de rasini epoxidice pot fi pregătite de o varietate de calitate rezistente la căldură de noul sistem de răşini epoxidice, pentru a satisface diferite zone, în special în domeniul este de izolare electrotehnic epoxidice cerinţe de rezistenţă la căldură materiale.

Procesul de maturare (de referinţă)

180/ 2 h + 200/ 2 h + 230/ 4-6h

Indicele de calitate

Exterior

Punct de topire

granularitatea

fluiditatea

Gel de timp

Praf galben pal

70-90

150h

15-25mm

160-250s

Hot Tags: SolverPI-rasina 7005, rasina de Poliimidă
Produse conexe

O pereche de: SolverPI-rasina 7051

Următoarea: SolverPI-rasini 705R

 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093