POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Produse
Fierbinte produsele

SolverPI-rasina 7002

SolverPI-rasina 7002

Nume produs: Poliimidă rasina Nr. articol: SolverPI-rasina 7002 SolverPI-rasina 7002 Poliimidă răşina este unul din soiurile avansat matrice compozit răşină, utilizate pe scară largă în fabricarea de inalta perfor

Nume produs:Poliimidă rasina

Nr. articol:SolverPI-rasina 7002

SolverPI-rasina 7002 Poliimidă răşina este unul din soiurile avansat matrice compozit răşină, utilizate pe scară largă la fabricarea de materiale compozite de înaltă performanţă, se poate înlocui răşină de Poliimidă Kerimid601. Utilizat în principal (diamant, nitrura de bor) de slefuire roată şi frecare materiale liant şi răşină de matrice produse refractare turnate are rezistenta la caldura excelent şi proprietăţi mecanice, dar, de asemenea, adecvat pentru prepararea de rezistenta (scăzut) temperatura sine solide lubrifiate piese mecanice. Solvent organic disponibile (DMF etc.) a fost dizolvată pentru a pregăti o soluţie de un anumit conţinut de solide, pentru pregătirea de fibre (fibra de sticla, fibra de carbon, etc.) cu prepreg de răşină, în domeniul de temperatură înaltă răşină pe bază de materiale compozite aplicate pe scară largă.

Caracteristici

Temperatură de tranziţie sticlă înaltă şi stabilitate termică;

Excelente proprietati mecanice si electrice şi proprietăţi mecanice;

Stabilitatea buna depozitare.

Utilizarea produsului

După uniform amestecat cu praf de diverse, în anumite condiții de turnare.

Dizolvare cu solvent organic (DMF, etc.), o soluţie de răşină de anumite substanţe solide, pentru pregătirea de fibre (fibra de sticla, fibra de carbon, etc.) cu prepregs, laminate pentru utilizare.

Purtat afară cu solvent organic (DMF etc.) a fost dizolvată pentru a pregăti o soluţie de răşină anumite solide, în funcţie de nevoia de proporţii diferite de răşină epoxidică amestecuri pot fi pregătite de o varietate de calitate rezistente la căldură a noului sistem de rasina epoxidica pentru a satisface diferite materiale compozite si materiale izolatoare electrice pentru epoxidice rasina căldură rezistenţă cerinţele.

SUPERHARD abraziva utilizate în procesul de presare

1. produsul utilizează termoformare, apăsând temperatura: 220 ~ 230 . Apăsarea presiunii: 15 ~ 25MPa. Apăsarea timp cu grosimea de articol poate fi. Parametri specifici, după cum urmează:

Thickness(mm)

10

20

25

25

Apăsând time(min)

40

50

90

100

2 secundar intarire curba de temperatura: temperatura cuptorului la 200înainte de libertate; se incubează pentru 1 oră s-a ridicat la 200; se incubează timp de 1 oră apoi încălzit la 220; apoi incalzit la 230-240se incubează timp de 4-5 ore; final etc. atunci când temperatura cuptorului scade sub 100eliminarea produselor.

Indicele de calitate

Exterior

Punct de topire

granularitatea

fluiditatea

Gel de timp

Praf galben pal

80-100

200-1000 h

8-20mm

s 100-600

Hot Tags:
Produse conexe

O pereche de: Rasina de SolverPI 70SY1

Următoarea: SolverPI-solutie 625

 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093