POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Produse
Fierbinte produsele

SolverPI de acoperire

SolverPI de acoperire

Nume produs: Termoplastic înaltă temperatură Poliimidă Coating.Item nr.: SolverPI de acoperire 1001.High temperatura Poliimidă strat SolverPI-strat 1001 este un strat de polimer cu Proprietãþi chimice stabil, rezistent la temperaturi ridicate şi excelente proprietăţi dielectrice.

ProductName:ThermoplasticHighTemperaturePolyimideCoating

ItemNo.:SolverPI-Coating1001

Înaltă temperatură Poliimidă strat SolverPI-strat 1001 este un strat de polimer cu Proprietãþi chimice stabil, rezistent la temperaturi ridicate şi excelente proprietăţi dielectrice. Din cauza sale performanţe excelente fizico-chimice, acesta este adesea folosit ca un circuit integrat la scară largă cabluri strat de izolaţie, acoperire a suprafeţei de metal, strat de suprafaţă pasivizare, protectie material, implantarea de ioni şi aşa mai departe. Acesta este utilizat pe scară largă în domeniul industriei, navigare, industria aerospaţială, aviaţie şi Microelectronică chimice. Ea are caracteristici de înaltă rezistente la temperatura, scăzut temperatura rezistente, rezistente la radiaţii, rezistenta la coroziune chimice, rata de absorbţie scăzută de umiditate, rezistenţa la hidroliza, performanţe excelente de izolare şi oxidare bună stabilitate, noncombustible de prevenire a incendiilor, non-toxice, mediu de protecţie, buna aderenta, flexibilitate, duritate mare, rezistenţă la impact şi rafinat, cutreiera rezistenţă de vopsea film lustrui şi aşa mai departe.

Utilizare:Aplica de metal care este dificil să se ataşeze (inox, aluminiu, cupru, titan, acoperire pe aliaj de magneziu, placare crom)

Performanceindicators:

Termeni

Guideposts

Aspectul

culoare galben-maro

Solidcontent

25

Densitateg/cm³

1,29 g/cm3-1,60 g/cm3

Viscosity(MPa.s)

945-1500

Dilatationcoefficient23-200℃),(105/℃

3.5-5.5

FrictioncoefficientPV = 0.33MPa·m / s

0.01-0.02

Wearvolume(mm3/ cn.m)

1.0-3.0

Dielectricconstant(1KHz)

3.0-3.5

Surfaceresistance(Ω)

1015-1016

VolumeresistanceΩ·m

109-1014

Applicabletemperature

-260-400

Thermaldecomposition

≥580

Saltsprayresistance

≥1500000

Adeziune

≥80

Acid-rezistenta

Resistanttohydrochloricacid, thinsulfuricacid, hydrofluoricacid, etc

Aalkaliresistance

Thecoldresistanceoflowconcentrationofalkaliliquor

Agingresistance

≥1500000

Otheritems

Resistancetoorganicsolventsandvariousoils

Theconstructiontechnology:

1. aplicarea tehnologiei: pensula sau se amestecă bine după pulverizare, metode de acoperire cu role, cum ar fi un strat pe suprafaţa de substrat metal, grosimea de acoperire poate fi determinată în funcţie de nevoile reale (acoperire poate fi în conformitate cu situația reală, folosind formamida solvent diluare, diluare după acoperire trebuie să se amestecă în construcţii) dupa uscare pentru aproximativ 20 de minute, de acoperire de material de bază în explozia de cald soba la 80 ℃/h , 120℃/h、160℃/h、280℃/h temperatură programate pentru vindecarea, controla viteza de încălzire de 2 ℃ / min, se lasă să se răcească la temperatura camerei, în mod natural după uscare, unsealing acoperire trebuie să fie terminat într-o săptămână.

2. bazale cerere: suprafaţă metalică trebuie să fie șlefuite sau afecta puterea de lipire, să se ocupe de suprafaţa metalului vechi curat. Filmate suprafaţă metalică trebuie să păstraţi uscat, curat, puternic şi netedă, temperatura constructie este ℃ 10 la 35 ℃.

3.note: în timpul construcţiei, strat de Poliimidă ar trebui să evite umedă, evita praf şi nu poate fi folosit cu alți solvenți, vopsea, constructii site-ul ar trebui să fie bine ventilat. Acoperire care au fost opeded necesitatea de a fi terminat cel mai scurt timp, conservarea pe termen lung nedeschis acoperire sub 15 ℃, reţineţi moistureproof, păstraţi ventilate. Evita contactul cu pielea pentru o lungă perioadă de timp, atunci când folosind solventul nu conține substanțe organice toxice, inflamabile şi volatile, când pot fi efectuate în conformitate cu metoda generală de vopsea.


UVCuringprocess

Metoda 1: Spray suprafaţă sub lumină uv la o distanță de 200 mm mai jos, aproximativ 30 min, iradiere verticală în principiu este suprafaţa de acoperire nu este liantul mâna, şi anume vindecarea este completă. În cazul în care suprafaţa de acoperire este mai mare, ea trebuie să se deplaseze în vindecarea procesului de lampa uv sau suprafaţa de pulverizare.

Metoda 2: Primul pus suprafaţa de acoperire sub lampa uv la o distanță de 300 mm pentru iradiere verticale aproximativ 10 minute, apoi pulverizarea suprafaţa sub lampa uv la o distanță de 200 mm pentru verticale de iradiere de aproximativ 10 minute, şi apoi pune din nou strat pe suprafaţa de lumină uv la o distanță de 100 mm pentru iradiere verticale aproximativ 10 minute ,. În principiu, atunci când suprafaţa de pulverizare nu este liantul mână, este şi anume vindecarea completă. În mod similar, în cazul în care suprafaţa de acoperire este mai mare, trebuie să mutaţi în procesul de maturare a lampa uv sau spray suprafaţa.

(Notă: această metodă este o referinţă pentru puterea de 2 kw lampa uv, în actualul proces poate fi ajustată în funcţie de dimensiunea lampă de putere corespunzătoare uv lampa uv şi distanţa dintre suprafaţa de acoperire, şi timpul de iradiere.)
Hot Tags: SolverPI-strat, strat de Poliimidă
Produse conexe
 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093