POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Products
Fierbinte produsele
Stiri & cunoştinţe

Rezumat de Poliimidă

POLIIMIDĂ REZOLVITOR | Updated: Sep 15, 2014

Poliimidă este una dintre proprietăţile cele mai bune cuprinzător de materiale organice polimerice, ℃ temperatură înaltă 400, pe termen lung interval de temperatură de utilizare de - 200-300 grade C, nici evident punctul de topire, rezistenţă de izolare, Constanta dielectrică a 4-103 Hz, pierderi dielectrice este doar 0.004 ~ F 0.007, pentru materialul de izolaţie H clasa.

PI se referă la coloana vertebrală mari conținând derivați imino polimer, care aparţine de compuşi aromatici, este compus din două yuan şi două de yuani amine acetică pregătite de condensare polimerizare. Lanţului molecular de PI conţine un număr mare de benzen inel, şi imide grupuri au fost încorporate în inelul de benzen şi formarea de cinci inele heterociclici membered, rigiditate a lanţului molecular, intermoleculare forţele puternice, densitatea de ambalare este ridicat, PI are o serie de proprietăţi excelente. PI din cauza structurii sale, constând din anhidridă două şi două amine nu este la fel, performanta este, de asemenea, oarecum diferenta.

Poliimidă este un fel de material inginerie special, a fost utilizat pe scară largă în aviaţie, industria aerospaţială, microelectronica, nanotehnologia, cristale lichide, separarea membranei, câmpurile cu laser. Recent, toate ţările în cercetarea, dezvoltarea şi utilizarea de Poliimidă incluse în secolul XXI dintre cele mai promiţătoare plastice de inginerie. Poliimidă, din cauza caracteristicilor sale remarcabile de proprietate şi de sinteză, atât ca un material structural sau ca un material functional, sale perspectiva de mare cerere a fost pe deplin înţeleasă, cunoscut ca "problemă solver" şi că "Poliimidă nici nu ar avea tehnologiei microelectronice de azi".

Poliimidă este structura moleculara aromatici heterociclici polimer de compuşi care conţin imide grup lanţ, engleză Poliimidă (PI), pot fi împărţite în benzen PI, PI solubile, poliamidă imide (PAI) şi polieter imide (PEI) patru.

PI este una dintre cele mai bune soiuri de plastic engineering rezistentă la căldură la temperatură înaltă, unele soiuri pot fi mult timp rezista la temperaturi ridicate de 290 ℃ scurt timp sub 490 ℃, proprietati mecanice, rezistenta la oboseala, ignifug proprietăţi electrice, stabilitate dimensională, bun, turnare prin contracţie de mici, ulei de rezistenţă, acid şi solvenţi organici, nu alcaline rezistenta, rezistenta excelenta la frecare, uzura de performanţă.

Răşină termoplastic Poliimidă (răşină de Poliimidă), denumite de PI) este un termoplastic materiale plastice de inginerie. Este mare plastic termoplastic rezistent la temperaturi, cu sticla mare de tranziţie temperatura (243 DEG C) și punctul de topire (334 ℃), temperatura de deformare căldură până la 260 ℃ (30 % sticla fibra sau fibra de carbon armat grad), poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp la 250 ℃, şi alte plastic rezistent la temperaturi ridicate comparativ cu PEEK, PPS PTFE, PPO, etc., utilizarea de limita superioară de temperatură mai mare decât aproape 50 ℃;

PI răşină nu numai de căldură rezistenţă decât alte plastic rezistent la temperaturi ridicate este excelent, şi are avantaje de înaltă rezistenţă, high modulus, fractura de înaltă rezistenţă şi stabilitate dimensională excelentă; PI rasina poate menţine înaltă rezistenţă la temperaturi înalte, îndoire puterea la ℃ 200 până la despre 24MPa, la 250 ℃ îndoire rezistența și compresie este încă 12 ~ 13MPa; PI rasina rigiditate, stabilitate buna, coeficient scăzut de dilatare liniară, foarte aproape de materiale metalice aluminiu;

Rezistenta chimica excelenta, produse chimice în general, numai acid sulfuric concentrat pentru a dizolva sau distruge o, rezistenţă la coroziune şi de nichel-oțel sunt similare, şi lor flame retardant, flacără condiţiile în eliberarea de gaze toxice şi fum, anti capacitatea de radiaţii; PI rasina are bun tenacitate, alternativ stresul şi oboseala excelentă rezistenţă este cea mai remarcabilă toate din plastic, materiale din aliaj cu comparabile;

Proprietati tribologice din răşină PI cu rezistenţă remarcabilă la alunecare uzura şi neastâmpărat uzura, performanţă excelentă, mai ales pentru a menţine ridicat purta rezistenţă şi coeficientul de frecare la 250 ℃; PI răşină uşor extrudare si injectie, performanţe excelente de prelucrare, înaltă eficienţă de turnare.

În plus, PI a sine lubrifiere, uşor de prelucrare, izolare stabilitate, rezistenţa la hidroliza şi alte performanţe excelente, care este utilizat pe scară largă în industria aerospaţială, auto, electrice şi electronice, medicale si alimente procesare şi alte câmpuri, dezvoltarea şi utilizarea perspectivelor.


O pereche de: ПИ ПОРОШОК

Următoarea: Polyimidfasern Anwendungen

 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093