POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Products
Fierbinte produsele
Stiri & cunoştinţe

Proprietăţi de Poliimidă filme

POLIIMIDĂ REZOLVITOR | Updated: Sep 15, 2014

În primul rând, bună performanţă a temperaturii

1. gradul temperatura de descompunere, în general, la 500 ℃. Doi la doi dintre benzen acetică şi difenil amine sinteza de Poliimidă, descompunerea termică temperatura ajunge la 600 ℃, este de departe una dintre cea mai mare stabilitate termică de polimer în soiuri. Termorigide pot folosi stabil la 360 ℃, termoplastic poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp la 230 ℃.

2. in timp ce proprietati rezistente la binelui foarte scăzut, dacă încă nu în azot lichid - 269 DEG C în fractura fragil.

3. coeficientul de dilatare termică este foarte redus, de numai 2 X 10-5-3 X10-5 / ℃, Bifenilul tip este de 10 - 6 / ℃, anumite specii poate ajunge la 10 - 7 / C.

Al doilea, proprietati mecanice excelente

1. Poliimidă are proprietati mecanice bune. Rezistența la tracțiune de Poliimidă plastic neocupate sunt 100MPa mai sus, ca materiale plastice de inginerie, sale modulul elastic este de obicei 3-4GPa. Puterea, modulul de fibră întărită PI plastic ar putea fi îmbunătăţită în continuare

2. Poliimidă are uzura excelentă rezistenţă, lubrifiere auto performanţă. Schimbarea proprietăţilor mecanice cu fluctuatia de temperatura este mică, de înaltă temperatură fluaj, viteza de fluaj chiar decât din aluminiu este, de asemenea, mici. Face piese mecanice de transmisie.

3. Poliimidă caldura îmbătrânire de performanţă este bună, cu 200 ℃, 1500h imbatranire tratament, măsurată la tracţiune a scăzut cu materiale putin la temperatura camerei.

4. rezistenţă radiaţii, cum ar fi Poliimidă film înăuntru 5 × 109 rad doza de iradiere, puterea rămâne la 86 %, Poliimidă fibra 1 * 109 rad doza iradiere, rata puternică de menţinere a mai mult de 90 %. Poate fi folosit în industria nucleară.

În al treilea rând, au proprietati dielectrice bune şi proprietăţile electrice

Constantă dielectrică Poliimidă ca 3.4, introducerea fluor sau aer dispersate în mărimea Poliimidă nano, constantă dielectrică poate fi redus la aproximativ 2,5. Pierderi dielectrice de rezistența dielectrică 10-3, 100-300kV / mm, rezistenta de volum este 10 ^ 17 ohmi/cm. Aceste proprietăţi pot menţine în continuare mai mare în largă gamă şi frecvenţa gama nivelul temperaturii.

Corona rezistente la performanţă, proprietăţi excelente de izolare electrotehnic

Forth, proprietăţile chimice stabile

Poliimidă are excelent ulei de rezistenţă şi rezistenţă solvent organic, rezistenţa la hidroliza de diluată de acid sulfuric, apă stabilitate, 500h stand până la 120 ℃.Not rezistente la concentrată de acid sulfuric, acid azotic concentrat, Non alcaline soluţie şi abur temperaturi ridicate.

Al cincilea, ignifug proprietate

Poliimidă polimer calire, fumat rata este scăzută, vid înalt outgassing rar; stabilitatea temperaturii ridicate, mare vid şi iradiere, volatile contează prea puţin; ignifug clasa: V0; LOI > 45

Al şaselea, Poliimidă non-toxice

Pot fi folosite la fabricarea de veselă şi echipamente medicale, şi poate rezista la sterilizare mii de ori, unele Poliimidă a buna biocompatibilitate. De exemplu, în testul de compatibilitate sânge pentru activitate non-Hemolitic, citotoxic în experimentele in vitro pentru non-toxice.  text-indent: 0; mso-lista: l0 level1 lfo1'> 10. Poliimidă este non-toxic, pot fi utilizate pentru fabricarea de veselă şi echipament medical şi poate rezista la mii de ori dezinfectare. Există unele Poliimidă a bună compatibilitate biologică, de exemplu, în testul de compatibilitate sânge pentru activitate non-Hemolitic, citotoxic în experimentele in vitro pentru non-toxice.


O pereche de: Procesul

Următoarea: Prestazioni Poliimmide

 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093