POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Products
Fierbinte produsele
Stiri & cunoştinţe

Proprietăţi de Poliimidă filme

POLIIMIDĂ REZOLVITOR | Updated: Sep 15, 2014

1. total aromatice Poliimidă prin analiza termogravimetrice, temperatura de descompunere iniţială este, în general, în 500 ℃. La doi la doi dintre benzen acetică şi difenil amine sinteza de Poliimidă, descompunerea termică temperatura ajunge la 600 ℃, este una din specia cea mai mare până în prezent polimer stabilitate termică.

2. Poliimidă rezistente la temperaturi scăzute extreme, cum ar fi nu este în - 269 ℃ în fragilizarea de heliu lichid.

3. Poliimidă cu proprietati mecanice excelente, rezistenta de plastic goale este mai presus de 100Mpa, pelicule subţiri de Poliimidă (Kapton) este mai mult decât 170Mpa, şi Bifenilul Poliimidă (Upilex S) la 400Mpa. Ca şi inginerie din plastic, elastic modulul 3 4Gpa, fibra poate ajunge la 200Gpa, în funcţie de calculul teoretic, toate două benzen acetică şi două benzen amine sinteza fibra poate ajunge 500Gpa, al doilea numai la fibra de carbon.

4. mai multe soiuri de polyimides nu sunt solubile în solvenţi organici, stabilitatea acid diluat, soiul generale rezistenţă mică la hidroliza, acest aparent neajunsurile performanţă face Poliimidă are o multime de caracteristici diferite de alţi polimeri de înaltă performanţă, care pot folosi hidroliză alcalină de materiale reciclate două acetică şi două amine, cum ar fi Kapton film, recuperarea rata de până la 80 % - 90 %. Schimbarea structurii pot fi destul de hidroliză rezistente la soiuri, cum ar fi stand până la 120 ℃, 500 de ore de apă.

5. coeficientul de dilatare termică al 2 * 10-5-3 * 10-5 ℃, Guangcheng termoplastic Poliimidă 3 * 10-5 ℃, Bifenilul tip până la 10-6 ℃, anumite specii poate ajunge la 10-7 ℃.

6. Poliimidă cu iradiere mare rezistenţă, filmul în 5 × 109 rad rapid electroni iradiere puterea rata de retenţie a fost 90 %.

7. Poliimidă are proprietati dielectrice bune, introducerea constantă dielectrică de fluor este aproximativ 3.4 sau aer, nanometri dimensiune dispersate în Poliimidă, constantă dielectrică poate fi redus la aproximativ 2,5. Pierderi dielectrice de 10-3, rezistența dielectrică 100 300KV/mm, Guangcheng termoplastic Poliimidă 300KV/mm, rezistenta de volum de 1017 Ω /cm. Aceste proprietăţi pot încă menţinută la un nivel ridicat în largă de temperaturi şi de frecvenţe.

8. Poliimidă este stingerea auto de polimerice, rată scăzută de fum.

9. Poliimidă în mare vid outgassing rar.

10. Poliimidă este non-toxic, pot fi utilizate pentru fabricarea de veselă şi echipament medical şi poate rezista la mii de ori dezinfectare. Există unele Poliimidă a bună compatibilitate biologică, de exemplu, în testul de compatibilitate sânge pentru activitate non-Hemolitic, citotoxic în experimentele in vitro pentru non-toxice.


 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093