POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Products
Fierbinte produsele
Stiri & cunoştinţe

Material de polimer Poliimidă

POLIIMIDĂ REZOLVITOR | Updated: Oct 26, 2015

Ca promiţătoare Poliimidă material de polimer este recunoscut complet în material izolant şi aspecte materiale ale structurii de aplicare este în continuă expansiune. Din punct de vedere funcţional materiale fiind adus pe potenţialul lor este încă săpături.

Pe 15 China Hi-Tech Târgul Internaţional, experţi de la acasă şi în străinătate, clienţii, în special Poliimidă particule expuse şi super-dur tip termorigide Poliimidă profile a arătat interes din străinătate un client este în căutarea de materiale polimerice de aeronave, vedea Poliimidă particule a fost foarte surprins, pe loc exprimat intenţia puternic să coopereze; caută atât o temperatură ridicată dar, de asemenea, rezistent la temperaturi scăzute Arctic staţia echipamente electronice şi materiale clienţii Vezi Poliimidă produs comoara.

Poliimidă non-toxic, folosit pentru a face tacâmuri şi echipamente medicale, şi poate rezista la mii de sterilizare. Poliimidă unele, de asemenea, are buna biocompatibilitate, de exemplu, în sânge compatibilitate test non-Hemolitic, non-toxice în vitro citotoxicitatea experimente.

Cu reducere semnificativă în sinteza tehnologie pentru a îmbunătăţi tehnologia de procesare şi costuri, dar, de asemenea, are proprietati mecanice excelente, proprietăţi de izolare electrotehnic, termoplastic Poliimidă va Arată rolul său mai proeminent în domeniul materialelor viitoare. Poliimidă termoplastic şi fezabilitatea bun şi mai promiţătoare.

O pereche de: Clasificarea de Poliimidă

Următoarea: ПИ ПОРОШОК

 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093