POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Products
Fierbinte produsele
Stiri & cunoştinţe

Clasificarea de Poliimidă

POLIIMIDĂ REZOLVITOR | Updated: Sep 15, 2014

Poliimidă pot fi împărţite în policondensare și poliadiție tip doi.

(1) Condensarea tip Poliimidă, condensat Poliimidă aromatică este compus de amine aromatice şi aromatice yuan două două acetică, acid carboxilic aromatice sau acid carboxilic aromatice patru patru esteri de alchil două produse. Reactia de sinteza de Poliimidă de tipul condensului se desfăşoară în aceste două dimetil formamida, N-metil pirolidon mare fierbere aprotic solvenţi şi Poliimidă material compozit este de obicei prepreg procesul de turnare, proces material pregatire acestea mare fierbere solvent aprotic în prepreg este dificil să se evapore, în acelaşi timp în perioada de ciclizare acide (imide) polyamic volatile, de asemenea, eliberarea , care este uşor de a produce produse compozite poros, este greu pentru a obţine de înaltă calitate, nici o porozitate de materiale compozite. Prin urmare Poliimidă de tipul condensului a mai puţin utilizate ca matrice de răşină materiale compozite, utilizate în principal în fabricarea de Poliimidă pelicule subţiri şi acoperiri.

(2) Poliimidă tip poliadiție, deoarece condensarea tip Poliimidă având neajunsurile, în scopul de a depăşi aceste neajunsuri, a dezvoltat poliadiție tip Poliimidă. Curent utilizat pe scară largă în principal poli bismaleimide şi norbornene oprite polyimides. Aceste răşini sunt de obicei mici masa moleculară relativă de Poliimidă cu scop nesaturate grupuri, din nou prin intermediul grupurilor de nesaturate final de polimer aplicaţii.

①POLYBISMALEIMIDE, poli bismaleimide de anhidridă maleică și două amine aromatice două şi policondensare. Faţă de performanţa de Poliimidă, la fel de potrivite, dar procesul de sintetice este simplă, prelucrare uşoară, low-cost, pot fi făcute cu uşurinţă în diverse produse compozite. Dar vindecat mai fragil.

②Norbornene baza reziliat Poliimidă răşină, dintre care cel mai important este o clasă PMR NASA Lewis cercetare centrul de dezvoltare (pentru insitu polimerizarea de monomer reactive, polimerizarea de în-situ monomerice reactivul) Poliimidă răşină. RMR tip Poliimidă răşina este două alchil esteri acid carboxilic aromatice, patru amine aromatice şi două de yuani 5-norbornene-2, 3-două acid carboxilic monoalkyl ester monomeri dizolvat într-un gust pe bază de alcool (cum ar fi metanol sau etanol), ca o solutie poate fi folosit direct pentru impregnarea fibrelor.


 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093