POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Products
Fierbinte produsele
Stiri & cunoştinţe

Proprietãþi chimice ale Poliimidă termoplastic

POLIIMIDĂ REZOLVITOR | Updated: Sep 15, 2014

Din cauza inelului aromatic legat de structura polimerilor și a mai mare stabilitate termică, Poliimidă termoplastic comerciale derivate din diamină aromatici şi aromatice două acetică. Policondensare de aromatice polyimides pregătit de diamină aromatici şi aromatice, de obicei, implică două acetică, efectul apare in mediul de reactie este adecvat, şi pentru a genera un acid polyamic intermediare. Acidul poliamida pot fi folosite în unele domeniu sau de căldură sau acţiune chimică este convertit într-un Poliimidă termoplastic liniare cu structură generală.

Principalele proprietăţi ale Poliimidă aromatică termoplastic este sticlă înaltă temperatură de tranziţie (Tg) a fost temperatura de proeminent, de înaltă rezistenţă, tenacitate, proprietate bun electrice, flacara retardancy şi mare naturale de radiaţii. Cu toate acestea, deoarece vâscozitatea Tg şi se topesc termoplastic Poliimidă relativ ridicat de procesare temperatura, o producţie relativ mari. În unele cazuri, la temperatura de prelucrare poate depăşi temperatura de descompunere de Poliimidă. Desi temperatura de prelucrare la temperatura de descompunere termică liniară Poliimidă aromatică mai sus este teoretic termoplastic, dar de obicei sunt numite pseudo Poliimidă termoplastic. În acest caz, mai uşor decât acidul de poliamidă finală Poliimidă intermediare se dizolvă şi se topesc, eventual înainte de încălzire în Poliimidă devine film sau părţi. Poliimidă aromatică probleme greu de rezolvat, într-o anumită măsură au trecut din lanţul de polimer şi rezolvate în, cum ar fi cetonă, eter şi şase grupe de diferite trimethylene flexibil fluor sau lanţ între două şi două amine una sau ambele a inelului aromatic. Poliimidă termoplastic îmbunătăţit gradului de prelucrabilitate a o diamină aromatice deosebit de eficient este perfluorinated isopropylidenebis amine (4 BDAF). Reacţie de coordonare de două 4-BDAF şi aromatice este indicat ca structura figura Poliimidă.

Mai uşor de proces decât două benzen amine şi aromatice Poliimidă pregătit două Poliimidă 4-BDAF de oxidare termica, stabilitate termică şi mai are încă mare Tg si fluorură de 4-BDAF, de asemenea, a provocat Poliimidă pregătit prezintă proprietăţi electrice îmbunătăţit. Celălalt este utilizat pentru a îmbunătăţi diamină termoplastic Poliimidă prelucrare este aromatice diamină modificat de siloxan şi două 1 2 unul sau doi aminoacizi benzen, iulyan.

Principalele caracteristici ale termoplastic Poliimidă este rezistenţa lor termică, care a ridicat Tg în ele. Este un domeniu de aplicare Tg tipic: din polieter aromatice imide 423 ° F, unele 4-BDAF de Poliimidă care conţin peste 700 ° F.

Tenacitate de Poliimidă aromatică îmbunătăţită în comparaţie cu Poliimidă termorigide, intervalele ratei de alungire la 5 % la mai mult de 50 %, fractura pot varia de la 8,5 la 14 inch livre pe inch patrat.

Proprietăţile electrice termoplastic Poliimidă este excelent, şi constantă dielectrică de parţial fluorurate aromatice Poliimidă la puţin 2.8 (1kHz) la non fluorurate Poliimidă (1kHz) 3.5.

Cu câteva excepţii, aromatice termoplastic Poliimidă rezistente la cele mai frecvente de solvenţi organici şi acid diluat. Expunere sau concentrat cufundat în acid alcaline şi căldură, va face Poliimidă degradare. Este solubil în unele Poliimidă termoplastic în puternic polare solvenţi organici.


O pereche de: Polyimidfasern Anwendungen

Următoarea: Polyimidpulver

 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093