POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Produse
Fierbinte produsele

Poliimidă răşină compozită 15 % bisulfură de molibden

Poliimidă răşină compozită 15 % bisulfură de molibden

Nume produs: Poliimidă rasina bisulfură de Molibden compozite de 15 % Nr. articol: SolverPI-compozit 15M

Numele produsului: Poliimidă rasina bisulfură de Molibden compozite de 15 %

Nr. articol: SolverPI-compozit 15M

SolverPI-rasina 6001 poate fi ued pentru aeronave, aviaţie, automobile, echipament de oficiu, electrice şi echipamente de electriconic, instrument de sciencific, utilaje industriale, echipamente de producţie şi aşa mai departe. Poliimidă este potrivit pentru mediul de aplicare care poate fi temperatura rezista, sigilate, dimensionale stabilitate, deformarea fără fracturi, cum ar fi seeling inel, de spălare, purtătoare de alunecare, pompa de vid cu palete, scaun supapa, uneltele şi aşa mai departe.

Pure SolverPI-răşină 6001

100 % pure Poliimidă rasina poate fi mucegai presare, turnare prin injecţie, extrudare de turnare. 100 % pure Poliimidă rasina are avantaje remarcabile în seria de Poliimidă, cum ar fi proprietăţile mecanice mai mari, mai bune proprietăţi de izolare electrică şi termică, uzura-resist(high PV value) mare tempeature dimention excelent stabilitatea.


Produsele sunt utilizate în principal în: mediu, care au cerinte ridicate în proprietăţi mecanice, puritate, inslation, inslation de caldura, coeficient de frecare. Aplicaţiile tipice includ vavle scaunului, capac de izolare termică, plasmă sudare arma, inel de turbina, uneltele Întinzător calendarul, cu retinere, imprimanta hârtie decuplarea pawl, pauza de bloc, simţind locatorului şi aşa mai departe.


Compozit răşină SolverPI-6001 cu bisulfură de molibden

Articulat SolverPI-rasina 6001 produsul este turnare de compresie format cu bisulfură de molibden 15 % adăugat în răşină Poliimidă care are excelenta proprietate de rezistent la uzură şi preperty în mediul vid înalt de etanşare.


Produsul este utilizat în principal în super vid şi baionetă. Acest material compozit a fost aplicat cu succes la mii de pompe centrifugale care întrebuinţează în staţia de factory、power ulei refinery、chemical şi alte echipamente de manipulare de lichid. Acest produs este folosit ca choma bushings、axletree de pump、throat cu care poate înlocui metal、graphite、silicon carbide și alte material compozit pentru a îmbunătăţi în mod semnificativ efficiency、reliability și performanțele pompei.


Caracteristica a produsului poate reduce în mod eficient probabilitatea blocat atunci când pompa funcționează, şi inferioară gura inel rost la peste 50 %.


Aplicatii si envirnments:refinery、boiler feedwater、centrifugal pump、shield pump、submerged pump、magnetic unitate pump、chemical îngrăşăminte plant、sulphuric acid plante şi aşa mai departe.

Transmisie mediu: joasă densitate olefin、The gaz şi lichid saturaţie medium、strong corrosive、high si temperatura scazuta.

Poate rezolva problemele ca urmaţi: scurt lifetime、air muddy、great vibration、bearing seizure、inefficient、poor lubricity、a număr mic de particule.

Acest produs poate fi aplicat la astfel de pompe:

(1) Pompe centrifugale: gura ring、sliding rulment

(2) Pompa: intermediar scufundat bucşă

(3) Scut pompa: alunecare poartă, rezolva problema de ungere forţată

(4) Unitate magnetic pompa: alunecare poartă şi protectie, rezolva problema de ungere forţată.


Hot Tags: Poliimidă rasina bisulfură de Molibden compozite de 15 %, Material compozit
Produse conexe
 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093