POLIIMIDĂ REZOLVITOR
Products
Fierbinte produsele
despre noi
Acasă > despre noi

POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC".

REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie. Recombinat cu fibra de sticla (GF), fibra de carbon (CF), polytetrafluoroethylene (PTFE), grafit, bisulfură de molibden etc, se poate îmbunătăţi foarte mult performanţa generală de materiale compozite polimerice, ex. proprietati mecanice, auto-lubrifiere, rezistenta la uzura. Acesta a fost folosit pe scară largă în multe domenii cum ar fi industria aerospaţială, construcţii navale, micro-electronica auto, electric circuit, chimice echipamente, mecanica fina etc.

Concepute capacitate anuală de producţie de răşină monomer şi Poliimidă produse de REZOLVITOR POLIIMIDĂ cu drepturile de proprietate intelectuală independentă este de 500 de tone. Este prima întreprindere de producţie internă care realizeaza Poliimidă industrializarea. Inclusiv Poliimidă termoplastic şi termorigide Poliimidă, noastră varietate de produse este completa. În prezent, produsele noastre principale sunt:

1. termoplastic Poliimidă:

· Poliimidă termoplastic particulelor
· Pulbere de turnare Poliimidă termoplastic
· Poliimidă termoplastic lichid
· Poliimidă termoplastic profil
· Adeziv termoplastic Poliimidă

2. termorigide Poliimidă:

· Poliimidă termorigide pulbere
· Poliimidă termorigide lichid
· Poliimidă termorigide compozit
· Poliimidă termorigide profil

3. Poliimidă Monomer:

· SolverPI-Monomer 6FDA
·
SolverPI-Monomer AHHF
·
SolverPI-Monomer BTDA
·
SolverPI-Monomer HFBAPP
·
SolverPI-Monomer TMAH

Spuma de Poliimidă 4.:

· Poliimidă spumă rigidă
· Poliimidă spumă flexibilă

Răşină de Poliimidă 5.:

· SolverPI-rasina 6002
· SolverPI-rasina 7002
· Rasina de SolverPI 70SY1
· Rasina de SolverPI 70SY2
· SolverPI-rasini 705R
· SolverPI-rasina 7005
· SolverPI-rasina 7051

6. Poliimidă acoperire

· Acoperire de Poliimidă termoplastic temperatură înaltă

7. Poliimidă Material compozit

· Poliimidă răşină compozită 15 % PTFE
· Poliimidă rasina compozit grafit 15 %
· Poliimidă răşină compozită 40 % grafit
· Poliimidă răşină compozită 15 % grafit si 10 % din PTFE
· Poliimidă răşină compozită 15 % bisulfură de molibden

8. Poliimidă cristale lichide alinierea Agent

· SolverPI-solutie 625

POLIIMIDĂ REZOLVITORUL a avansat tehnologia de producţie cu controlabilitate puternic; QC specializate monitorizează întregului proces de producție (materiale brute, intermediare produse şi aşa mai departe), test, prima-clasa de calitate, performanţă stabilă, produse de cost-eficient, competitiv. Ea are un sistem de management de calitate complet, ştiinţifice şi puternic R & D şi după vânzare service echipa, oferind cel mai complet tehnic suport clientilor.

REZOLVITORUL POLIIMIDĂ are o echipă puternică de cercetare condusă de post-medici. Inclusiv mulţi maeştri, medici şi profesori universitari în domeniile conexe, are clasa întâi centrul R & D şi de laborator în China.

Bine ati venit la SOLVER POLIIMIDĂ de contact.

 • Profilul companiei
  POLIIMIDĂ SOLVER fondată în noiembrie 2010, este un producător profesionale şi high-tech de POLIIMIDĂ (PI) şi produsele sale cu numele de "Aur PLASTIC". REZOLVITORUL POLIIMIDĂ este unul dintre producătorii de Poliimidă termoplastic, termorigide Poliimidă, Poliimidă pulbere, Poliimidă palet, Poliimidă lichid, Poliimidă profil, Poliimidă particule, Poliimidă Monomer, Poliimidă spuma , Rasina de Poliimidă, Poliimidă acoperire, Poliimidă Material compozit, Agent de aliniere Poliimidă cristale lichide şi aşa mai departe. Fabrica de Poliimidă termoplastic, companie, en-gros, Cumpar, produse. REZOLVITORUL POLIIMIDĂ Poliimidă este un fel de înaltă performanţă inginerie de plastic. Acesta nu numai are excelent termice, mecanice, dielectric, stabilitate dimensională, rezistenţă la coroziune şi anti-radiatii de performanţă, dar, de asemenea, a gradului de prelucrabilitate buna. Acesta poate fi în formă prin diferite metode astfel ca laminat, extrudare, turnare prin injecţie şi injecţie....
 • Product Category
 • Contactati-ne
  Address:Camera 1401, Peninsula International Mansion, Jiande City, provincia Zhejiang, China 311600
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093